• 🚀 Paylaştıkça ve Davet Ettikçe Kazan!
    Forumumuzda konu açarak, mesaj yazarak ve arkadaşlarınızı davet ederek gelir elde edebilirsiniz.
    ✨ Hemen Üye Ol & Kazanmaya Başla

Dünya Kupası FIFA Panini Dijital Koleksiyonu

5.00 Oylama
1 Değerlendirme

Dünya Kupası FIFA Panini Dijital Koleksiyonu

12 460

Moderator
Moderator
Uygulama üzerinden hergün ücretsiz paketler geliyor. Ayrıca promosyon kodu kullanarak ya ekleme yapabiliyorsun. Albümü tamamlamaya çalışın %50 ye ulaştığında sürpriz hediyeler.

Link referanslı değildir. Zaten referans sistemi de yoktur.

Bana Arda Orkun ve Kenan çıktı ilk günden :)

Moderator
Moderator
Hocam bende de durumlar benzer ilerliyor, ilk paketlerden güzel kartlar düştü ama takas kısmı biraz vakit alacak gibi görünüyor.
Türkiye ve Almanya da son 3 kaldı. Albümün %25 ini tamamladım.

Takasta karşılık olarak takım seçin oyuncu değil. O takımdan hangi oyuncu sizde yoksa onların hepsini dahil etmiş olursunuz. Genelde 24 saat içinde bitiyor takas işi.

Moderator
Moderator
Tamamladığım takımlar

1000136925.jpg

Güney Afrika

1000136926.jpg

Kore Cumhuriyeti

1000136927.jpg

Çekya

1000136928.jpg

Katar

1000136929.jpg

Amerika Birleşik Devletleri

1000136930.jpg

Paraguay

1000136931.jpg

Türkiye

Moderator
Moderator
1000140854.jpg
Meksika da tamam. Artık her takımdan birer ikişer eksik kaldı. Zorluyorum hala albümü bitirebilmek için. Swap yapmak özellikle işime çok yarıyor.

Moderator
Moderator
1000143453.jpg

%96 ya ulaştım. Büyük çoğunluğunu tamamladım takımların. Tamamlarken de özellikle takım olarak takas özelliği çok işime yaradı. Aradığım oyuncuların en fazla olduğu takımları takas talebine koyuyorum. Bu sayede oyuncu sayısının fazlalığından dolayı takas gerçekleşme ihtimali daha fazla oluyor.

Moderator
Moderator
1000144030.jpg

Bütün albümü tamamladım. Tek eksiğim Avusturya milli takımından Kevin Danso. Elinde fazla olan varsa iletişime geçerse istediği kart ile takas ederim. 100 ün üzerinde fazla kart elimde ve gün geçtikçe de artmakta.