250 oyun bana biraz abartılı geldi gibi ama küçük çocuklar için işe yarayabilir. Bir kullanıcı telefonunda en fazla üç yada dört oyun bulunduruyor ve aktif olarak bunların bir ya da iki tanesini oynuyordur. Benim de her zaman oynadığım sadece iki oyun var ve telefonumda sadece o ikisi bulunuyor onun haricinde yeni çıkan bir oyun varsa onu yükleyip deniyorum beğenmezsem de siliyorum. Eğer uygulama bünyesinde kendi oyunlarını değil de Play Store'daki güncel oyunları barındırıyorsa kullanışlı olmuştur diyebilirim. Harici durumlarda ise pek kullanışlı olacağını sanmıyorum. Yeni çıkan oyunlar grafik kalitesine göre 3-4 gb yer kaplayabiliyor. Bu da abartılı bir boyut. Zaten kullanıcıların çoğu 16 ya da 32 gb hafızaya sahip ve bunun büyük bir kısmını da sistem araçları kullanıyor. 16 gb hafızası olan bir telefonun 7-8 gb oranında belleğini sistem uygulamaları ve sistem araçları işgal ediyor. Mobil oyun sektörü mobil cihaz hafıza teknolojisine nazaran daha hızlı ve abartılı gelişmeye devam ediyor. geliştiricilerin optimizasyon noktasında cihaz hafızasını dikkate alması önemli.