- Şube
- kocaeli
Eskiden çok ciddi paralar kazanıyorduk bu oyundan ancak çok uzun zaman oldu oynamayalı. Hala bir kazanç kapısı olarak kullanılabiliyor mu?
Koxp ile denesek olmaz mı?Eskiden olsa olurdu hocam şuan imkansızdan öte Gb fiyatları ucmuş fakat koxp tan geçilmiyor tek şans GB alıp şansın varsa 9 item basmakoda % cok düşük bir ihtimal onuda eski olmayan serverlarda yapıcaksın diğer serverlar zaten +10
![]()
Güzel bi slot bulursan hocam neden olmasın ban yemedikceKoxp ile denesek olmaz mı?
Ban olayı çok sıkıntı. Ama şans işi resmen. Ben özellikle kalabalık zamanlarda kullanıyorum. Sakin zamanlarda kabak gibi belli oluyorsun çünküGüzel bi slot bulursan hocam neden olmasın ban yemedikce![]()
Senelerce oyunlardan para kazandım. Özellikle knight online içerisinde bir sürü açık ve hata olduğu dönemde çok çok iyi paralar kazandım. Şu sıralar protestolar var biraz karışık. Oyun içerisinde insanlar isyan etmiş moddaKnight Online üzerinden para kazanma konusu yıllardır oyuncular arasında tartışılan bir konu. Bazı oyuncular ticaret, item alım satımı ve oyun içi ekonomiyi kullanarak kazanç sağladığını söylüyor. Ancak bunun zaman, emek ve risk gerektirdiği unutulmamalı. Sizce oyunlardan para kazanmak mantıklı mı?
para sistemi nasıl oluyor nasıl kazanç oluyordu anlatabilir misiniz. çünkü çokduydum ama pek anlamadım. bide ne protestosu bu oyuna engel bir durum var mı?Senelerce oyunlardan para kazandım. Özellikle knight online içerisinde bir sürü açık ve hata olduğu dönemde çok çok iyi paralar kazandım. Şu sıralar protestolar var biraz karışık. Oyun içerisinde insanlar isyan etmiş modda
Matadonda protesto yapıyolar hocam oturma eylemi pus falan cekmiyolar koxperlerdan dolayıpara sistemi nasıl oluyor nasıl kazanç oluyordu anlatabilir misiniz. çünkü çokduydum ama pek anlamadım. bide ne protestosu bu oyuna engel bir durum var mı?