• 🚀 Paylaştıkça ve Davet Ettikçe Kazan!
    Forumumuzda konu açarak, mesaj yazarak ve arkadaşlarınızı davet ederek gelir elde edebilirsiniz.
    ✨ Hemen Üye Ol & Kazanmaya Başla

Kurtlar Vadisi Sevenler İçeriye

Kurtlar Vadisi Sevenler İçeriye

4 245
Ticaret puanı: 0 / 0 / 0
Kurtlar Vadisi gerçekten mükemmel bir dizi arkadaşlar. İzlemeye başlamadan önce ben de çok önyargılıydım. Çünkü çok uzun bir dizi. Bütün bölümleri hesaba katığımızda yaklaşık 500 bölüm var ve gerçekten bu sayı çok fazla.

Kurtlar-vadisi-eski-nizore.jpg

Ben Kurtlar vadisine karantina döneminde başladım . İlk başta 1 - 2 saat vakit geçiririm diye başladığım bu diziyi ilk başladığımda tam 7 bölüm izledim. Gerçekten çok sarıyor ve güzel vakit geçirtiyor. 14 günlük karantina döneminde 9 gün içinde tam 55 bölüm izledim ve hala izlemeye devam ediyorum. Şu anda 87. bölümdeyim ve izlemek acayip zevki hepinize tavsiye ederim arkadaşlar.

O Polat'ın ince düşünmesi, Memati'nin hırsı, Laz Ziya falan gerçekten çok iyi . E tabi birde Çakır var . Onun ölmesi dışında dizinin her şeyi güzel

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ticaret puanı: 0 / 0 / 0
Dizi ilk yayınladığı tarihte müptelası olmuştum. Yanılmıyorsam 4-5 sezon sürekli takip ettim. Ancak, özellikle Süleyman Çakır diziye veda ettikten sonra Kurtlar Vadisi'nin sanki bana göre tadı kaçtı. Ayrıca, dizinin özellikle son sezonlarında sanki bazı şeyler fazla abartıldı gibi geldi bana. Hatta 15 Temmuz 2016 darbe girişimi sonrasında dizi hakkında bazı iddialar ortaya atıldı. Tabi bu iddialar ne kadar gerçek bilemiyorum. Ama ilk 4-5 sezon sonrası dizinin tadı giderek kaçtı bence.

Bu aralar ekranlara tekrar döneceği yönünde söylentiler var, bilemiyorum. Tekrar yeniden çekimlere devam edilip yayınlanırsa, belki birkaç bölüm izler ve duruma bakarım gibi geliyor.

Bu arada diziden uyarlanan sinema filmleri de bence fena değildi., hepsini izledim.