• 🚀 Paylaştıkça ve Davet Ettikçe Kazan!
    Forumumuzda konu açarak, mesaj yazarak ve arkadaşlarınızı davet ederek gelir elde edebilirsiniz.
    ✨ Hemen Üye Ol & Kazanmaya Başla

BİLGİ Pratik ve Hızlı Web Araçları - Aktif Edilmiştir

5.00 Oylama
1 Değerlendirme

BİLGİ Pratik ve Hızlı Web Araçları - Aktif Edilmiştir

10 1,097

Administrator
Ticaret puanı: 0 / 0 / 0
Herkese selamlar,

Web geliştirme ve site yönetimi süreçlerini kolaylaştırmak amacıyla geliştirdiğim Nizore projesini sizlerle paylaşmak ve geri bildirimlerinizi almak istedim. Nizore, günlük olarak ihtiyaç duyabileceğiniz temel web ve ağ araçlarını tek bir platformda, hızlı ve sade bir arayüzle sunmayı hedefliyor.

Şu an platform üzerinde aktif olarak bulunan bazı temel araçlar:

• DNS Sorgulama (DNS Query): Alan adınızın DNS kayıtlarını hızlıca kontrol edin.
  • MX Kaydı Arama (MX Record Lookup): E-posta yapılandırmalarınız için MX kayıtlarını detaylıca inceleyin.
  • Site Hız Testi (Site Speed Test): Web sitenizin performansını ölçün ve iyileştirme alanlarını görün.
Projeyi geliştirmeye ve yeni araçlar eklemeye devam ediyorum. Eksik gördüğünüz noktaları, eklenmesini istediğiniz özellikleri veya önerilerinizi bu başlık altında paylaşırsanız çok sevinirim. Geri bildirimleriniz Nizore'yi daha iyi bir noktaya taşımak için oldukça değerli!

İncelemek ve denemek isteyenler için: https://nizore.com/tools/

Son düzenleme:
Gerçekten faydalı bir proje olmuş. Özellikle DNS, MX kayıtları ve site hız testi gibi araçların tek platformda toplanması büyük kolaylık sağlıyor. İlerleyen süreçte SSL kontrolü, WHOIS sorgulama, HTTP başlık analizi ve SEO araçları da eklenirse çok daha kapsamlı bir web analiz platformu haline gelebilir. Başarılar dilerim!

Moderator
Moderator
Kelimelerde arama motorları sıra bulucu da ekleyebilir misin hocam? En çok aranan o oluyor çünkü. Yani ben en azından sürekli bakıyordum :)

Administrator
Kelimelerde arama motorları sıra bulucu da ekleyebilir misin hocam? En çok aranan o oluyor çünkü. Yani ben en azından sürekli bakıyordum :)
Ekmeyele çalışayım hocam yapabilirsem :) güzel olur ora aklımdaydı bi bakmam gerek gün içinde

Moderator
Moderator
Genel anlamda da sitenin kullanımı açısından ile yarar. O yüzden dedim hocam. Zor mu yapmak kolay mı bilmiyorum. Orası da artık senin uzmanlık alanım :)

Administrator
Genel anlamda da sitenin kullanımı açısından ile yarar. O yüzden dedim hocam. Zor mu yapmak kolay mı bilmiyorum. Orası da artık senin uzmanlık alanım :)
Hazır hocam 2 günümü aldı :) test edebilirsin. seo alanında

Anahtar Kelime Sıra Bulucu​

Moderator
Moderator
Hazır hocam 2 günümü aldı :) test edebilirsin. seo alanında

Anahtar Kelime Sıra Bulucu​

Eline sağlık hocam. Test edecek aklıma birşey gelmedi. Ben de bu site üzerinden test ettim.

Bu arada link yok hocam son yazdığım mesajda. İlk mesajdan giriş yaptım.

Administrator

Moderator
Moderator

Administrator
Gördüm hocam güzel olmuş ellerine sağlık. Bu sayfayı sağda solda yayarsak site için daha faydalı olacağı kanaatindeyim. Kullanışlı bir araç çünkü
Yayarız hocam bi kaç yer daha var stabil çalışmayan onlarıda tam calışır kapsamlı yaptıkmı tamamdır :)