Ben alarmı beş kere erteliyorum. Geçen gün bi' hevesle kalktım ama bütün gün uykum geldi. Şöyle bir soru kaldırdım kendime: neden bu kadar zorlanıyorum sabahları uyanıp spor yapmakta? Dediğim gibi geçen gün bir hevesle kalktım, ancak bütün gün uykum geldi. Sonra aklıma geldi ki belki de yatak saatimi değiştirmeliydim. Şu an 11.00'de uyuyorum ve sabah 07.00'de kalkıyorum. Fazlasıyla erken kalkıyormuşum gibi duruyor ama aslında çok da zorlanmadığımı fark ediyorum.
Ama ben her sabah aynı saatte uyanamıyorum çünkü uykum çok güçlü. Örneğin, pazar günleri uyku saatinde 1 saat ileri atıyorum ve bu bana çok yardımcı oluyor. Benim için önemli olan spora zaman ayırmak, ama aynı zamanda kendimi zorlamadan uyanabilmek. İşte bu noktada size sormak isterim: siz nasıl yapıyorsunuz bu işi? Bi' taktiğiniz var mı? Yalnızca spor yapmakla mı kalmalı yoksa her gün aynı saatte uyanıp spora çıkmalı mı?
Ama ben her sabah aynı saatte uyanamıyorum çünkü uykum çok güçlü. Örneğin, pazar günleri uyku saatinde 1 saat ileri atıyorum ve bu bana çok yardımcı oluyor. Benim için önemli olan spora zaman ayırmak, ama aynı zamanda kendimi zorlamadan uyanabilmek. İşte bu noktada size sormak isterim: siz nasıl yapıyorsunuz bu işi? Bi' taktiğiniz var mı? Yalnızca spor yapmakla mı kalmalı yoksa her gün aynı saatte uyanıp spora çıkmalı mı?