Sabahları erken uyanıp spor yapanlara acayip özeniyorum valla. Ben alarmı beş kere erteliyorum. Geçen gün bi' hevesle kalktım ama bütün gün uykum geldi. Siz nasıl yapıyorsunuz bu işi, bi' taktiği olan var mı? Benim gibi sabahları zor uyananlara sporu nasıl kazandırabiliriz, fikirleriniz nelerdir?
Daha çok su içmeye çalışıyorum, ama bence su içmek de yeterli değil.
Spor yaparken hangi müzikleri dinlemek iyi olur, fikriniz var mı? İtiraf edeyim, ben müzik dinlerken spor yapıyorum, o yüzden çok iyi bir hafızam var.
Bu durum bana gösterdi ki, müzik ve spor arasında güçlü bir bağ var ve bu bizi motivasyonunu artırmada önemli bir rol oynuyor.
Benim için ideal spor müzikleri hızlı tempolu pop ve dans müziği, ancak herkezin farklı zevkleri var, siz ne düşünüyorsunuz?
Daha çok su içmeye çalışıyorum, ama bence su içmek de yeterli değil.
Spor yaparken hangi müzikleri dinlemek iyi olur, fikriniz var mı? İtiraf edeyim, ben müzik dinlerken spor yapıyorum, o yüzden çok iyi bir hafızam var.
Bu durum bana gösterdi ki, müzik ve spor arasında güçlü bir bağ var ve bu bizi motivasyonunu artırmada önemli bir rol oynuyor.
Benim için ideal spor müzikleri hızlı tempolu pop ve dans müziği, ancak herkezin farklı zevkleri var, siz ne düşünüyorsunuz?