• 🚀 Paylaştıkça ve Davet Ettikçe Kazan!
    Forumumuzda konu açarak, mesaj yazarak ve arkadaşlarınızı davet ederek gelir elde edebilirsiniz.
    ✨ Hemen Üye Ol & Kazanmaya Başla

SİZCE SÜPER LİGDE KİM GOL KRALI OLUR ?

SİZCE SÜPER LİGDE KİM GOL KRALI OLUR ?

5 326
Evet arkadaşlar süperligimizde hangi futbolcu gol kralı olur?

Fenerbahçeden Gol kralı çıkacağını açıkçası düşünmüyorum takıma bölünür goller tek bir futbolcuda toplanmaz diye düşünüyorum

Beşiktaşta Batshuayi pjanic ile birlikte ghezzal ile birlikte güzel bir enerji yakalarsa beslenebilir ve olabilir diye düşünüyorum

Galatasaray da forvetlerde sürekli bir kararsızlıktan dolayı beklemiyorum gol kralı çıkabilme ihtimalini

Anadolu takımlarından şahsen Diouf un olabileceğini düşünüyorum ama yaşından dolayı süreklilik gösteremeyebilir.

Trabzonsporda Cornelius hedef adam olarak oynadığı için Corneliustan da bekliyorum gol krallığına adaylık.

Nizore.jpg

Galatasaray forvetleri çok istikrarsız ve fazla rekabetli oradan gol kralı çıkacağını düşünmüyorum.
Fenerbahçede Valencia ön planda ancak kariyerinde bir sezonda çok gol attığı görülmemiş Berisha ve Serdar ise maksimum 10'ar gol atar.
Trabzonsporu bu konuda biraz avantajlı görebilirim Cornelius sakatlanmadığı sürece.
Antalyaspor'un forveti bence 3 büyüklerde olsa net gol kralı olurdu.
Başakşehir,Alanya,Karagümrük gibi takımlardaki forvetler 10 golü geçemez gibime geliyor.
Ve gelelim favorime; Batshuayi
Takım ofansif anlamda dehşet saçıyor,alternatifi yok,müthiş pozisyona giriyor,ona gol attıracak yetenekteki oyuncu sayısı bir hayli fazla Ghezzal-Pjanic-Alex gibi isimler bu adama gol attırmayacaklarda kime attıracaklar.
Son vuruşlardaki becerisini geliştirir ve bir sakatlık yaşamazsa 22-23 golle sezonu tamamlar.

Adaylar arasında bir tane bile Türk futbolcu yok, çok yazık. Ondan sonra milli takım kazanamayınca kızıyoruz, üzülüyoruz...
Bu kadar yabancı meraklısı olmasak belki de genç yetenekler kendini gösterme fırsatı bulacak.
O genç yetenekler kendini bu insanların arasında gösteremiyorsa demek ki hak etmiyorlar formayı hala, gol atan forveti kim yedekte tutar :)