• 🚀 Paylaştıkça ve Davet Ettikçe Kazan!
    Forumumuzda konu açarak, mesaj yazarak ve arkadaşlarınızı davet ederek gelir elde edebilirsiniz.
    ✨ Hemen Üye Ol & Kazanmaya Başla

TÜRKİYENİN EKONOMİSİNİ DÜZELTMEK

TÜRKİYENİN EKONOMİSİNİ DÜZELTMEK

0 93
Ticaret puanı: 0 / 0 / 0
Evet arkadaşlar bilindiği gibi ülkemizin ekonomi açısından gidişatı hiç iyi görünmüyor. Dış ülkelere ihracat da o kadar çok bağımlıyız ki malesef bundan kaynaklı doların yükseldiğini ve alım gücümüzün iyice düştüğünü görüyorum. Gıda bakımından biz her türlü üretimi bu ülkede yapabiliriz ve tek bir ülkeden de hiç birşey almayabiliriz. Bunu başarabilsek her konuda ilerleyebiliriz ama malesef şuanki yönetim in böyle bir düşüncesi olduğunu düşünmüyorum. Elektrik su doğalgaz temel ihtiyaç olan faturaların bu kadar yüksek gelmesi bu sorunun da acilen çözülmesi lazım. Açık açık belirteyim kim gelirse gelsin birisi çıkıp vaat verip bizi umutlandırmalı yoksa bu gidişatta hepimiz kafadan hastalanmaya devam edeceğiz. Her türk genci depresyon anksiyete panik atak ve benzerleri hastalıkları ortaya çıkıyor ben de dahil. Örnek vericem yine bir adayın çıkıp ben 81 ile fabrika açacağım ben ülkemde maaş düzenini sağlayacağım dışa bağımlılığı azaltacağım demesi lazım ve bize şu zaman içindr yapmassam istifamı vereceğim. Millet vekili sayısı kesinlikle düşmeli 10.000 yapsınlar en fazla ayrıca her millet vekilinde en az 3 er danışman ve korumasıydı bir sürü adamı oluyor bunların hepsi gereksiz şeyler. Neyden korunuyor sunuz bu kadar anlamış değilim. Meclis konuşmalarını dinliyorum yarısı gelmiyor meclise onlarda öyle birşey var ister gelir ister gelmez. Artık zaten mecliste oylamada yapılmıyor yapılsa da akp ve mhp oylarıyla reddedildi oluyor biliyorsunuz. Ben şuna eminim ki hiç bir ülke türkiye ye savaş başlatamaz bu devirde hiç bir ülke buna cesaret edemez o yüzden milli savunmaymış falan ben inanmıyorum. Gerekli teshisatı basarsın parayı alırsın bu kadar kolay. Ben askerdeyken tsk nın hiç bir silahının mermisi dolu değildi askerler hep içlerini boşaltır batutuyla kulubelerin duvarlarına şafak yazardı. Bir saldırı olsa silah tutukluk yapacaktı yani ayrıca askeri araçlar hiç yenilenmiyor araba çürüyene kadar değişmiyor. Bu şartları iyileştirmeden de olmaz. Ve askerlik konusunda kısa dönem acilen kalkmalı. Parayı basan askere gitmiyor bu ne saçmalık. Bunun adı vatan görevi parayla ödenmez. Neyse arkadaşlar görüşlerimi belirttim çok karışık oldu ama ilk yazım olsun en azından içimizi dökelim zamanlar düzeliriz. Düzelicez inşallah be şu olaylar bi bitsin...