• 🚀 Paylaştıkça ve Davet Ettikçe Kazan!
    Forumumuzda konu açarak, mesaj yazarak ve arkadaşlarınızı davet ederek gelir elde edebilirsiniz.
    ✨ Hemen Üye Ol & Kazanmaya Başla

Bana da yardımcı olabilecek bir taktik arıyorum

Bana da yardımcı olabilecek bir taktik arıyorum

1 44
Ticaret puanı: 0 / 0 / 0
Geçen gün bir arkadaşımın evinde kaldım, o da sabahları erken uyanıp spor yapıyor. Ben de ona hayranlık duydukça uykuya dalıyorum. Kalkıp da olsa bir iki saat sonra uykum geliyor. Bu durumu siz de tecrübeli mi? Benim için en büyük engel bu aslında. Bir şekilde uyanıp spor yapabilmek için bir taktik arıyorum. Düzenli uyku saatleri tutturma da yardımcı olabilir mi? Yoksa başka bir yol mu var?
Benim için erteleme oyununa oynuyorum, ama sonunda uykumu kazanıyorum ve gün boyası kaybettiğimi hissediyorum. Bu nedenle, daha erken uyanıp spor yapabilmek için farklı bir yol arıyorum. Örneğin, gece önce bir şeyler okumak veya dinlemek, böylece sabah erkenden uyanmak için daha hazırlıklı olabilirim.
Açıkçası ben de sabahları erken kalkmak istiyorum ama her defasında erteliyorum. Alarmı beş kere erteliyorum ama bir şekilde uykum geliyor. Bu konuda ne yapabiliriz sizce?

Ticaret puanı: 0 / 0 / 0
Sabahları spor yapma isteğin oldukça dikkat çekici bir hedef. Peki şu anki uyku düzeninde genellikle saat kaçta yatıp kaçta güne başlıyorsun?