• 🚀 Paylaştıkça ve Davet Ettikçe Kazan!
    Forumumuzda konu açarak, mesaj yazarak ve arkadaşlarınızı davet ederek gelir elde edebilirsiniz.
    ✨ Hemen Üye Ol & Kazanmaya Başla

Dolar Euro Aldı Başını Gidiyor.

Dolar Euro Aldı Başını Gidiyor.

24 930
Ticaret puanı: 0 / 0 / 0
Hocam sana zahmet uygulama isimlerini mesaj yoluyla iletebilir misin acaba
İnternetten ufak ta olsa dolar kazanılabilcek uygulamalar var ben onlara üye oldum ayda 500 -600 tl ek gelir elde ediyorum tavaiye ederim krizi firsata çevirmek lazim sonuç olaral degil mi ?:)

Birde şöyle bir durumda var sadece dolar yükselmiyor türk lirasi değer kaybediyor, bulgaristan levasi azerbaycan manati dahi turk lirasinin 4 - 5 kati oldu şuanda bir genç yada herhangi bir vatandaş avrupaya gidip gezmek istese 10 kere felen düşünür heralde türkiyede ev mi alayim tatile mi gideyim diye .Bir de turistler akin etti durumu var ederler tabi adamlar 1 aylik maaslariyla 1 sene yasayabilecek para kazaniyorlar deniz kum gunes yeme icme kulturu bunlarda cabasi yani artik yazlari turkiyedeki otellere de gidemeyebiliriz yakinda dolarla maas almasakta ucu bizede dokunuyor yani durum vahim

Dolar euro aldı başını gidiyor aynen öyle.
Ama şöyle bişey var dolar Euro ne kadar yükselirse bizim ülkedeki marketler olsun manavlar olsun dolar Euro işi olmayan çıkarcı kara borsacılar çoğalıyor ve hal böyle olunca hayat şartları çok zorlaşıyor yaşanılmaz hale geliyor Allah sonumuzu hayr etsin.

Sadece dolar ve euro değil kripto paralarda öyle. Dogecoin önceden 10 kuruştu şimdi 2,5 TL yani demek istediğim dolar şimdi 9 lira ise ilerde artabilirde azabilirde o yüzden bir miktar dolar aldım ben şimdi kardayım. İlerde bu karım zararda olabilir. Euro şimdi 10 TL ilerde 100 TL de olabilir 1 TL olabilir yani bir miktar dolar yada euro alın ilerde zengin olabilirsiniz. Kripto parada alabilirsiniz. Kripto paralardan doge veya shıba coin almanızı tercih ederim. İlerde bu coin ler artabilir. Shıba coin simdi 1 kuruş bile değil ama ilerde 1 shıba coin 10 TL olabilir. Dogecoin gibi bir artış bekliyorum. Ben hem dogecoin hemde shıba coin aldım ilerde umarım artar.