• 🚀 Paylaştıkça ve Davet Ettikçe Kazan!
    Forumumuzda konu açarak, mesaj yazarak ve arkadaşlarınızı davet ederek gelir elde edebilirsiniz.
    ✨ Hemen Üye Ol & Kazanmaya Başla

Geçen gün akıllı saatimle ilgili bir sıkıntım oldu

Geçen gün akıllı saatimle ilgili bir sıkıntım oldu

1 34
Geçen gün bi' hevesle yeni aldığım akıllı saati denedim ama sonuçlar pek iç açıcı değildi. Hafızası düşük olduğu için her defasında bir şeyler kaybediyorsun. Ayrıca şarj olayı beni deli ediyor. Her gün telefon yetmezmiş gibi bir de saati şarja takmakla uğraşıyoruz. Gerçekten o kadar özelliğe gerek var mı yoksa sadece heves mi sizin düşünceleriniz nelerdir? Sizin akıllı saat modellerinizden memnun musunuz? Bende bir süredir Apple Watch kullanıyorum ama geçen gün Samsung Galaxy Watch Active2 denedim. Farklı deneyimlerimiz var mı? İsterseniz paylaşabilirsiniz.
Bunu düşünecek olursak, saatlerimizin en büyük avantajı, mobil cihazlarımızın yerine geçememesi ve bağımsız olarak çalışabilmeleri. Ancak bu, şarj sorunlarını daha da fazla artırıyor. Benim için en büyük sıkıntı, saatin bana verdiği zamanlı uyarıları ve hatırlatmaları. Bunları telefonumda da yapabilirdim, ama o zaman akıllı saatimin avantajını hissedemem.