• 🚀 Paylaştıkça ve Davet Ettikçe Kazan!
    Forumumuzda konu açarak, mesaj yazarak ve arkadaşlarınızı davet ederek gelir elde edebilirsiniz.
    ✨ Hemen Üye Ol & Kazanmaya Başla

Masa Tenisi Oynayanlar

Hoş geldin! Sadocan42 tarafından topluluğumuza katılmanız için davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.

Masa Tenisi Oynayanlar

9 1,134

Körelmiş kalem yoktur ama körelmiş kılıç çoktur..!
Lise dönemimde bir süre fazla bilinmeyen ama tamamen eğitime destek amaçlı kurulmuş bir vakıfın yurdunda kalıyorum. Her ne kadar arkadaş çevrem geniş olsa da yapacak pek bir şey olmadığı için çok sıkılıyordum. Ders çalışıp, o dönemler popüler olan walkman ile müzik dinliyordum. Ara sıra arkadaşlarla ufak tefek kağıt oyunları oynuyorduk ama gerek oyun esnasında çıkan kavgalar gerekse monotonluk yüzünden kısa süre içersinde bundan da sıkılma noktasına gelmiştik.

Yine böyle tasamızı kağıtlara aktardığımız günlerden birinde tam biz piştiden batak oyununa geçiş yaptığımız esnada odanın kapısı birden açıldı ve içeriye vakıf müdürü ve yardımcıları doluşuverdiler. Hepimiz lise talebesiydik ve yaptığımız şeyden haliyle biraz yüzümüz kızardı biraz da gelecek tepkiyi düşünerek korktuk.

Vakıf müdürümüz kalender bir adamdı. Bize "neden bunu oynuyorsunuz" diye sordu. İki adım öne çıkıp; "başka yapacak şey yok ki" dedim. Kafasını sallayıp çekti gitti.

Bir gün sonra bir kamyonet yanaştı ve içinden bir dayı indi. "Gelin gençler bir el atın bakalım" dedi. Bir de baktık ki masa tenisi ekipmanları. Vakıf müdürü yollamış.

Bir başladık bu icatla oynamaya, allahım allahım! Sabahtan akşama kadar başı boş kalmıyordu. Falsolu vuruşlar, feyk atmalar, ne ararsan vardı bizde. Kendi aramızda turnuvalar duzenliyor, topu kırana da ağıza alınmayacak küfürler ediyorduk. Hayatımın en anlamlı sporu ve aktivitesiydi masa tenisi.