• 🚀 Paylaştıkça ve Davet Ettikçe Kazan!
    Forumumuzda konu açarak, mesaj yazarak ve arkadaşlarınızı davet ederek gelir elde edebilirsiniz.
    ✨ Hemen Üye Ol & Kazanmaya Başla

Türkiye'nin internet servis sağlayıcıları

Türkiye'nin internet servis sağlayıcıları

6 310

Administrator
Ticaret puanı: 0 / 0 / 0
  • TurkNet'lilerin ortalama 26.45 Mbps.

• Turkcell Superonline. Ortalama Hız: 16 Mbps.

• Vodafone. Ortalama Hız: 35.04 Mbps.

• Türksat Ortalama Hız: 3.12 Mbps.

• D Smart. Ortalama Hız: 2.70 Mbps.

• Türk Telekom. Ortalama Hız: 50 Mbps
Sizler Hangi servis sağlayıcıyı kullanıyorsunuz?

Son düzenleme:
TürkNet kullanıyorum ve çoğu zaman memnunun aslında. Sadece bazı zamanlar da, özellikle çok yoğun saatlerde sanırım hız düşüklüğü ve kopmalar yaşıyorum fakat onun dışında herhangi bir sorunum olmadı.

İstanbul / Ataşehir'de 100 mbps hız alabiliyorum rahatlıkla.

Ama TürkNet'in bana göre kötü olduğu bir konu ise müşteri hizmetleri. 2021 yılına gelmişiz ama hala telefonla arayıp, direkt olarak destek alabileceğin kimse yok. Tamam genel bir sorun varsa zaten çözüyorlardır ama mesela ben basit bir hata yaptım bir şeyi bozdum diyelim. İlla gidip destek formu dolduracağım ve bekle de bekle cevap yazsınlar mesai saatleri içinde. Bu tarz konular müşteri memnuniyetini epey ileriye taşır.

Forumda bazı servis sağlayıcılarının davet kodunu paylaşıp birbirimizin faydalanmasını sağlasak güzel olur aslında. böyle bir kanal var mı? yoksa düşünüyor musunuz? özellikle türknet 1 ay bedava yapıyor referans sisteminde

Bölgeye göre değişiyor hız ve kaliteler.Ben evimde ve iş yerimde millenicom kullanıyorum yıllardır.Evde 70 mb civarı ,işyerinde ise 90 mb civarların net dowload hızı alıyorum.Aynı yerde türknet denedim.Berbat ötesiydi.Superonline da pahalı olmasına rağmen,maksimum 35 mb hız verebiliyordu.