• 🚀 Paylaştıkça ve Davet Ettikçe Kazan!
    Forumumuzda konu açarak, mesaj yazarak ve arkadaşlarınızı davet ederek gelir elde edebilirsiniz.
    ✨ Hemen Üye Ol & Kazanmaya Başla

Yeni televizyon alacağım, hangi marka/model daha iyi?

5.00 Oylama
1 Değerlendirme

1 162

Merhaba arkadaşlar, evdeki televizyon artık iyice eskidiği için yeni bir televizyon almaya karar verdim. Birkaç gündür internette modellere bakıyorum ama açıkçası seçenek çok fazla olduğu için kafam biraz karıştı. Özellikle Samsung, LG ve Sony arasında kaldım.

Benim için görüntü kalitesi önemli ama televizyonu sadece film izlemek için kullanmayacağım. Genelde Netflix, YouTube ve benzeri uygulamalar kullanılıyor. Arada PlayStation da bağlayabilirim. Bu yüzden işletim sisteminin hızlı olması ve uygulamaların donmaması da önemli.

Ekran boyutu konusunda da kararsızım. Şu an 55 inç düşünüyorum ama salon için 65 inç daha mı iyi olur emin değilim. İzleme mesafem yaklaşık 3 metre civarında.

Bütçe olarak da çok uçmak istemiyorum. Fiyatına göre iyi performans veren bir model arıyorum. Özellikle son zamanlarda televizyon alan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.

Sizce hangi marka veya model alınır? Özellikle uzun süre kullananların yorumları benim için daha önemli.

Moderator
Moderator
LG almıştım. Tabiri caizse Full+Full özellikli. Kısa zaman sonra geç açılmalar, donmalar başladı. Samsung kullanıyorum şuan ve oldukça memnunum. Yaklaşık 6 yıl oldu herhangi bir sorun yok. Kimi firmalar bazı ürünleri daha iyi üretiyor. Bana göre olay buradan kaynaklanıyor.